IEC Portal de publicacions cataleg������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ModuleName=

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 8 (26 registres en total)

Avenços rellevants en nutrició
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat ; Alfredo Martínez, José ; Marcos, Ascensión ; Varela Mosquera, Gregorio
 Matèria:   Nutrició
 Publicació: Els aliments / Jordi Salas-Salvadó (editor)
 Col·lecció: Publicacions de la Presidència. Sèrie major ; 7
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvinguts nous socis
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Socis
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvolguts nous socis i noves sòcies
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat  Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvolguts nous socis i noves sòcies
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Socis
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvolguts nous socis i noves sòcies
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Socis
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvolguts nous socis i noves sòcies
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat  Publicació: TECA : tecnologia i Ciència dels Aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Benvolguts nous socis i sòcies
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Socis
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Carns vermelles i salut
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat ; Vidal Garcia, Eulàlia
 Matèria:   Canvis climàtics
Aliments - Consum
Carn
Desenvolupament sostenible
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 4  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

  Cistella